Intense Mascara

812

Intense Mascara fra Nilens Jord giver længere og fyldigere vippe for en fantastisk volumen effekt. Formlen har en cremet tekstur, der tilfører volumen og struktur til vipperne for et smukt resultat. Intense Mascara indeholder pro-vitamin B5 som har plejende og fugtgivende egenskab.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 199,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Intense Mascara fra Nilens Jord giver længere og fyldigere vippe for en fantastisk volumen effekt. Formlen har en cremet tekstur, der tilfører volumen og struktur til vipperne for et smukt resultat. Intense Mascara indeholder pro-vitamin B5 som har plejende og fugtgivende egenskaber. Intense Mascara har en flad børste med 2-sider, som giver et elegant ”Lift & Curl” resultat. På den flade side har børsten korte børstehår og på den anden side er børsten oval med lange børstehår på midten, som bliver kortere ud mod børstens ender. Børstens udformning sikre, at den optimale mængde mascara påføres vipperne samtidig med, at den løfter og buer vipperne samt giver masser af længde og volumen. (De hule fibre giver en blød fornemmelse og kompakt kvalitet til børsten. Hver fiber spredes ud i den snoede tråd og skaber en definerende og luksuriøs følelse på vipperne.)

Anvendelse

For at få vipperne til at syne endnu længere og kraftigere, kan du med fordel bruge Nilens Jord Lash Primer før påføring af mascaraen. Lash Primer øger samtidig farven på mascaraen og bidrager til at pleje og stimulere vippernes vækst.

For ekstra længde påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i en lige bevægelse.
For ekstra volumen påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i zig-zag bevægelser.
For øget intensitet påføres mascaraen i flere lag, inden mascaraen tørrer.

Filtrer vipperne sammen, kan Nilens Jord Mascara- eller Lash & Brow brush bruges til blidt at rede vipperne ud, uden at miste effekten af mascaraen.

Ingredienser

Aqua, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Stearic Acid, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Aminomethyl Propanediol, Oryza Sativa Cera, VP/Hexadecene Copolymer, Polybutene, Phenoxyethanol, Panthenol, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, CI 77499

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1