Tilbud

Highlighter – Rose

728

Highlighter fra Nilens Jord er en lys rosa farvet highlighter i pudderform, som påføres på områder der ønskes fremhævet, f.eks. over kindbenene eller under øjenbrynene for at opnå et smukt og naturligt shine.

Highlighter har et højt indhold af naturlige mineraler og en fløj.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 195,00 DKK 97,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Highlighter fra Nilens Jord er en lys rosa farvet highlighter i pudderform, som påføres på områder der ønskes fremhævet, f.eks. over kindbenene eller under øjenbrynene for at opnå et smukt og naturligt shine. Highlighter har et højt indhold af naturlige mineraler og en fløjlsblød tekstur, der reflekteres af lyset og giver et strålende skær. Pudderformen gør highlighteren nem at arbejde med.

Anvendelse

Du kan med fordel påføre produktet ved at anvende Nilens Jord Precision Brush for at fremhæve de ønskede områder. Kom lidt produkt på penslen og påfør med blide og lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Ønsker du et naturligt udtryk, skal du kun anvende lidt produkt. Vil du derimod gerne opnå en intens shine, kan du bygge highlighteren op ved at lægge flere lag.

Highlighteren kan bruges til at fremhæve specifikke steder i ansigtet, f.eks. kindbenene og langs øjenbrynsbenet for at markere ansigtets struktur. Highlightes det inderste af øjenkrogen, åbnes øjet op. Påføres highlighter på amorbuen, fremhæves buen på overlæben, hvilket er med til at dine læber synes større. Lægges highlighteren på næseryggen, virker din næse mindre.

Vær varsom med at bruge highlighter omkring øjenområdet eller andre områder, hvis du har mange fine linjer, da highlighteren vil fremhæve disse.

Ingredienser

Ingredients: Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Polybutene, Tin Oxide, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, CI 77891, CI 77491, CI 77742.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1