Foundation Stick – Acorn

469

Foundation Stick Acorn fra Nilens Jord er en foundation stift til en medium hudtone, som er blød og cremet, hvilket gør den let at arbejde med. Det færdige resultat er en smuk og naturlig glød i ansigtet.

Den indeholder fugtbevarende hyaluronsyre, der giver huden en frisk f.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 210,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Foundation Stick Acorn fra Nilens Jord er en foundation stift til en medium hudtone, som er blød og cremet, hvilket gør den let at arbejde med. Det færdige resultat er en smuk og naturlig glød i ansigtet. Den indeholder fugtbevarende hyaluronsyre, der giver huden en frisk følelse, samt mineraler der efterlader huden med et silkeblødt look. Formen på stiften gør, at den er enkel at fordele i ansigtet. Den kan også bruges som en spot foundation til særlige  områder, der kræver lidt ekstra. Stiften er nem at have med på farten, så du altid har mulighed for at friske dit look op i løbet af dagen. Foundation Stick er velegnet til alle hudtyper.

Anvendelse

Massér din foundation let ind i huden med fingerspidserne eller med en foundation pensel fra Nilens Jord, som Foundation & Concealer Brush, der er specielt god til foundation på stift. Arbejd foundation ind i huden med spidsen af penslen i lige strøg for at opnå en optimal dækkeevne.

Påfør en smule af din foundation ad gangen og byg den op indtil den ønskede dækning opnås.

For at forlænge holdbarheden af din foundation kan du med fordel bruge Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Vegetable Oil, Octyldodecanol, Synthetic Wax, Mica, Kaolin, Cera Microcristallina, Phenoxyethanol, Sorbitan Tristearate, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Castor Oil, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1