Face Cream Combination Skin

462

Face Cream Combination Skin fra Nilens Jord er en let gelcreme, specielt udviklet for kombineret- og fedtet hud, der hjælper med at balancere fugt og sebum i huden.

Face Cream Combination Skin er en let og blød gelcreme, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den sil.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 295,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Face Cream Combination Skin fra Nilens Jord er en let gelcreme, specielt udviklet for kombineret- og fedtet hud, der hjælper med at balancere fugt og sebum i huden. Face Cream Combination Skin er en let og blød gelcreme, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den silkeblød og afbalanceret. Ansigtscremen gør huden gennemfugtet, uden at den føles fedtet. Gelcremen er tilsat effektive fugtgivere som Sodium PCA og hyaluronsyre, der binder fugten til hudens celler og efterfølgende opretholder hudens fugtbalance. Cremen er tilsat algeekstrakt (Sebocea®) og indeholder også det sebum reducerende ingrediens Niacinamid. Resultatet er en fugtet og afbalanceret hud.

Anvendelse

Massér cremen ind i huden med cirkulære bevægelser. Når du masserer produktet ind i huden, sætter du gang i din blodcirkulation, og derved stimuleres cellerne.

For optimal pleje af huden anbefaler vi, at du først anvender Combination Skin Serum og herefter ansigtscremen på ren hud om morgenen. Kan bruges dagligt.

50 ML

Ingredienser

Aqua, Butylene Glycol Cocoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Distarch Phosphate, Niacinamide, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hyaluronate, Fucus Spiralis Extract, Tetraselmis Chui Extract, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1