Eyelash Serum

810

Eyelash Serum fra Nilens Jord er et effektivt vippeserum, der giver synlige længere og fyldigere vipper.

Indeholder en særlig formular med blandt andet planktonekstrakt, der når helt ned til hårets follikler, som er der, hvor hårstrået begynder. Dette giver de bedste foruds.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 299,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Eyelash Serum fra Nilens Jord er et effektivt vippeserum, der giver synlige længere og fyldigere vipper. Indeholder en særlig formular med blandt andet planktonekstrakt, der når helt ned til hårets follikler, som er der, hvor hårstrået begynder. Dette giver de bedste forudsætninger for at vipperne i sin vækstfase, kan vokse sig stærkere, tykkere og længere. Forvent et resultat efter 4 – 6 uger, men det er vigtigt, at fortsætte behandlingen efterfølgende for at bevare de smukke vipper.

Anvendelse

Påfør Eyelash Serum på den rene, tørre vippekant øverst på øjenlåget hver aften i 4-6 uger. Undgå at bruge olieholdige produkter lige før- og efter påføring, da det kan hæmme indtrængningen i huden.  Efter de første 4-6 uger vedligeholdes behandlingen 3 gange ugentligt for at bevare de smukke vipper.

Ingredienser

Aqua, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Plankton Extract.

5 ML.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1