Eye Makeup Remover

419

Eye Makeup Remover fra Nilens Jord er en makeupfjerner som skånsomt fjerner øjenmakeup, så det sarte øjenområde ikke bliver irriteret eller rødt.

Denne øjenmakeup fjerner er en flydende makeupfjerner som fugter og plejer øjenomgivelserne, mens den blidt fjerner dagens makeu.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 150,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Eye Makeup Remover fra Nilens Jord er en makeupfjerner som skånsomt fjerner øjenmakeup, så det sarte øjenområde ikke bliver irriteret eller rødt. Denne øjenmakeup fjerner er en flydende makeupfjerner som fugter og plejer øjenomgivelserne, mens den blidt fjerner dagens makeup. Det er vigtigt at passe på den fine hud omkring øjet, da der ellers tidligt vil opstå fine linjer. Makeupfjerneren indeholder jojoba olie som beskytter de sarte øjenomgivelser mod udtørring, og pro-vitamin B5 som giver fugt og pleje til vipperne. Du får således masser af pleje, så øjenområdet ikke føles udtørret eller ubehageligt efter brug. Velegnet til alle hudtyper. Ønsker du en makeupfjerner uden olie, så prøv vores Oilfree Eye Makeup Remover.

Anvendelse

Ryst makeupfjerneren før brug, så de to faser flyder sammen. Fordel Eye Makeup Remover på en vatrondel og stryg hen over øjnene til øjenpartiet er rent. Dette produkt skal ikke vaskes af og kan bruges efter behov.

Afslut med at påføre øvrig ansigtspleje. Vi anbefaler at du bruger en øjencreme, for at beskytte og pleje dit øjeområde.

 

Ingredienser

Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Water, Cucumis Sativus Fruit, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

125 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1