Nyhed

Duo Brow Brush

891

Duo Brow Brush er en multifunktionel brynbørste, der giver velstylede og veldefinerede bryn.

Den skrå pensel bruges til at udfylde og markere dine bryn med lette, tynde strøg af din favorit brynpomade eller -pudder. Og de kompakte hår sikrer, at du kan tegne præcise detalje.. Læs mere

DKK 85,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Duo Brow Brush er en multifunktionel brynbørste, der giver velstylede og veldefinerede bryn. Den skrå pensel bruges til at udfylde og markere dine bryn med lette, tynde strøg af din favorit brynpomade eller -pudder. Og de kompakte hår sikrer, at du kan tegne præcise detaljer, når du udfylder og opbygger dine bryn. Penslen kan også anvendes til at påføre øjenskygge helt tæt på vipperne. Spiralen i børstens modsatte ende er perfekt til gennembørstning og tæmning af hårstråene, så du opnår netop den brynform, du bedst kan lide. Penslen er håndlavet i høj kvalitet. De syntetiske hår gør det nemt at påføre og fordele dine brynprodukter med et flot, jævnt og naturligt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Duo Brow Brush er en uundværlig pensel i makeup-tasken til dig, der nyder at fremhæve dine øjne og dine ansigtstræk med velplejede, naturlige og perfekt stylede bryn.

Anvendelse

Brug først spiralbørsten til at børste brynhårene på plads. Vi anbefaler, at du først børster opad og herefter vinkler lidt mere, når du når til selve brynbuen. Brug derefter børstens skrå pensel til at udfylde de områder i dit bryn, der mangler fylde. Med blide, lette strøg kan du efterligne hårstråets naturlige udseende for et blødt og naturligt look.

Husk at vaske penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild, uparfumeret sæbe, f.eks. Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene, når du vasker den, og skyl den, til vandet ikke længere afgiver farve. Undgå at presse hårene ned i sæbevandet, da de i så fald bliver skæve. Lad efterfølgende penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på et håndklæde eller lignende.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1