Cleansing Mask

415

Cleansing Mask fra Nilens Jord er en dybderensende lermaske som renser og opstrammer huden, og den efterlades velplejet.

Lermasken har en fast og cremet tekstur, som gør den nem at påføre i et jævnt lag og føles samtidig behagelig og blød på huden.

Masken indeholder .. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 145,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Cleansing Mask fra Nilens Jord er en dybderensende lermaske som renser og opstrammer huden, og den efterlades velplejet. Lermasken har en fast og cremet tekstur, som gør den nem at påføre i et jævnt lag og føles samtidig behagelig og blød på huden. Masken indeholder Kaolin ler samt zeolite mineralet, som trækker urenheder ud af porerne, og hyaluronsyren som binder fugten ogefterlader huden velplejet. Masken er velegnet til alle hudtyper.

Anvendelse

Masken påføres i et jævnt lag på ren hud, undgå øjenområdet. Massér den blidt ind i huden og lad den sidde i 10-15 minutter. Herefter vaskes den af med lunkent vand.

Afslut med at påføre din øvrige ansigtspleje. For et optimalt resultat anbefaler vi, at du anvender masken 1 gang om ugen.

50 ML

Ingredienser

Aqua, Kaolin, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Helianthus Annuus Seed Cera, Zeolite, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Fucus Spiralis Extract, Tetraselmis Chui Extract, Canola Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, C12-13 Alkyl Lactate, Panthenol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate.

50 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1