Cleansing Balm

473

Cleansing Balm fra Nilens Jord er en mild og effektiv makeupfjerner, som blidt fjerner både ansigts- og øjenmakeup (inkl. vandfast makeup).

Denne Cleansing Balm har en luksuriøs cremet tekstur som forvandler sig til en smeltende silkeblød olie på huden.

Olivenolie og.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 195,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Cleansing Balm fra Nilens Jord er en mild og effektiv makeupfjerner, som blidt fjerner både ansigts- og øjenmakeup (inkl. vandfast makeup). Denne Cleansing Balm har en luksuriøs cremet tekstur som forvandler sig til en smeltende silkeblød olie på huden. Olivenolie og Shea butter har fugtgivende, plejende og nærende egenskaber og giver en behagelig følelse, når den smeltende balm påføres huden. Indholdet af den blødgørende Shea virker samtidig genopbyggende og beroligende på huden. Kan anvendes af alle hudtyper.

Anvendelse

Fordel lidt Cleansing Balm i ansigtet med fingerspidserne, på tør hud, og massér den let ind i huden i 1-2 min., og skyl efterfølgende af med lunkent vand eller en fugtet vatrondel.

Kan med fordel bruges dagligt både morgen og aften inden øvrig ansigtspleje.

100 ML

Ingredienser

Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Helianthus Annuus Seed Cera, Olea Europaea Fruit Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1