Cheeks & Lips – Berry

7709

Cheeks & Lips er produktet, som vi bare ikke kan undvære i vores makeuptaske. Det er et multiprodukt, som du både kan bruge på kinder, læber og øjenlåg for en smuk og frisk glød.

Formlen indeholder blødgørende ingredienser, der forbedrer hudbarrieren og antioxidant-egen.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 199,95

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Cheeks & Lips er produktet, som vi bare ikke kan undvære i vores makeuptaske. Det er et multiprodukt, som du både kan bruge på kinder, læber og øjenlåg for en smuk og frisk glød. Formlen indeholder blødgørende ingredienser, der forbedrer hudbarrieren og antioxidant-egenskaber, der tilfører fugt og næring. Højglans-pigmenter giver et naturligt shine. Konsistensen er fløjlsblød og smøragtig og smelter på huden, mens den tilfører et strejf af farve. Brug din finger til at duppe, så produktet tones og blendes godt ud, eller benyt Nilens Jord Pure Collection Sculpting Brush. Vigtigste egenskaber:
  • Multi-stick
  • Fugtgivende
  • Antioxidant-egenskaber
  • Få en smuk og frisk glød.
Cheeks & Lips fås i 8 smukke nuancer: Berry, Coral, Chestnut, Cranberry, Strawberry, Mahogany, Peach og Raspberry. Emballagen kommer i samme smukke nuancer som sticken, du nemt kan have med i tasken.

Anvendelse

Brug fingrene eller Nilens Jord Pure Collection Sculpting Brush til at duppe lidt farve midt på æblekinden. Arbejd dernæst både opad og nedad med produktet for et friskt look og et naturligt strejf af farve. Brug to fingre til at udjævne produktet og tone det ud, så det blender naturligt ud på huden. Byg farven op gradvis frem for at påføre for meget farve fra start. Prøv den også på læberne, eller på øjenlåget, hvor den både kan bruges alene, eller under din favorit øjenskygge for øget farveintensitet.

Ingredienser

Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearyl Malate, Oryza Sativa Bran Cera, Octyldodecanol, Phenyl Trimethicone, Mica, Tribehenin, Silica, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polyglyceryl-3 Stearate, Magnesium Myristate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 15850, CI 42090.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1