Brown Volume Mascara

789

Brown Volume Mascara fra Nilens Jord giver volumen og en naturlig mørk brun farve til vipperne. Den brune farve er med til at skabe et flot og naturligt look.

Den cremede formel er nem at arbejde med, og mascaraen er beriget med nærende Panthenol.

Brown Volume Mascar.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 159,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brown Volume Mascara fra Nilens Jord giver volumen og en naturlig mørk brun farve til vipperne. Den brune farve er med til at skabe et flot og naturligt look. Den cremede formel er nem at arbejde med, og mascaraen er beriget med nærende Panthenol. Brown Volume Mascara børsten er specielt udviklet til at opbygge og definere vipperne til et smukt intenst look. Børstehovedet er lavet af syntetiske hår, som gør det nemt at kontrollere mascaraen, når den bliver påført. Den brune farve giver et mere naturligt look til ansigtet, og er velegnet til meget lys hud og lyse vipper. Blå og grønne øjne kan desuden fremhæves ved brug af den brune farve.  

Anvendelse

Ønsker du at få vipperne til at syne endnu længere og kraftigere, så kan du bruge Nilens Jord Lash Primer før påføring af mascaraen. Lash Primer øger samtidig farven på mascaraen og bidrager til at pleje og stimulere vippernes vækst.

For ekstra længde påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i en lige bevægelse.
For ekstra volumen påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i zig-zag bevægelser.
For øget intensitet påføres mascaraen i flere lag, inden mascaraen tørrer.

Filtrer vipperne sammen, kan Nilens Jord Mascara- eller Lash & Brow brush bruges til blidt at rede vipperne ud, uden at miste effekten af mascaraen.

Ingredienser

Aqua, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Polyisobutene, Silica, Butylene Glycol, Vp/Hexadecene Copolymer, Aminomethyl Propanol, Vp/Eicosene Copolymer, Isostearic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Octyldodecanol, Lauroyl Lysine, Panthenol, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1