Brown Volume Mascara

819

Brown Volume Mascara fra Nilens Jord giver volumen og en naturlig mørk brun farve til vipperne. Den bløde brune farve er med til at skabe et flot og naturligt look. Denne højteknologiske og cremede formel giver utrolig volumen for mere naturlige og fyldige vipper. Mascaraen er udv.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 179,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brown Volume Mascara fra Nilens Jord giver volumen og en naturlig mørk brun farve til vipperne. Den bløde brune farve er med til at skabe et flot og naturligt look. Denne højteknologiske og cremede formel giver utrolig volumen for mere naturlige og fyldige vipper. Mascaraen er udviklet med fokus på at sikre en opbyggelig effekt og sikre at formlen griber perfekt om hver vippe, fra rod til spids, og forbliver der!   Brown Volume Mascara børsten er specielt udviklet til at opbygge og definere vipperne til et smukt look. Børstehovedet er lavet af syntetiske (nylon) hår med et øget mellemrum mellem fibrene i børstehovedets spids, hvilket gør det mulig, at tilføre mere produkt til børsten og dermed give ekstra volumen til vipperne. Børstens fibre har ligeledes den ideelle fasthed, der hjælper med at kæmme, definere og adskille vipperne for den optimale ”vifte effekt”. Den brune farve giver et naturligt look til ansigtet, og er velegnet til lys hud og lyse vipper. Blå og grønne øjne kan desuden fremhæves ved brug af den brune farve.

Anvendelse

Ønsker du at få vipperne til at syne endnu længere og kraftigere, så kan du bruge Nilens Jord Lash Primer før påføring af mascaraen. Lash Primer øger samtidig farven på mascaraen og bidrager til at pleje og stimulere vippernes vækst.

For ekstra længde påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i en lige bevægelse.
For ekstra volumen påføres mascaraen fra vipperod til vippespids i zig-zag bevægelser.
For øget intensitet påføres mascaraen i flere lag, inden mascaraen tørrer.

Filtrer vipperne sammen, kan Nilens Jord Mascara- eller Lash & Brow brush bruges til blidt at rede vipperne ud, uden at miste effekten af mascaraen.

Ingredienser

Aqua, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Stearic Acid, Propanediol, Helianthus Annuus Seed Cera, Polybutene, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa Cera, Pentylene Glycol, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Synthetic Beeswax, Distearyl Ether, Copernicia Cerifera Cera, C18-36 Acid Triglyceride, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Stearate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Glyceryl Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Sodium Stearoyl Lactylate, Laureth-21, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

7.9 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1