Browliner – Medium Brown

204

Browliner Medium Brown fra Nilens Jord har en unik blød konsistens, som gør det nemt at forme og definere brynene, og samtidig give dem dybde i en medium mat brun farve.

Browlineren kan let skulpturere og udfylde brynene, samtidig med, at de bliver tilført farve. Har du hul.. Læs mere

Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 119,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Browliner Medium Brown fra Nilens Jord har en unik blød konsistens, som gør det nemt at forme og definere brynene, og samtidig give dem dybde i en medium mat brun farve. Browlineren kan let skulpturere og udfylde brynene, samtidig med, at de bliver tilført farve. Har du huller i dine bryn, eller foretrækker du noget mere karakter til ansigtet, kan denne browliner give dig de perfekte, smukke og naturlige bryn. Den voksbaserede formulering giver brynene et jævnt look. Den medfølgende skråpensel er god til at tone farven ud og fungerer også, som et ”viskelæder” til at korrigere med, så du bedre kan arbejde med brynfarven. Den bløde konsistens er let vokset, hvilket betyder, at browlineren giver et let hold til brynene. Browlineren er vandfast og du kan derfor være tryg ved, at den ikke løber eller smitter af.  

Anvendelse

Start med at tegne brynet op indefra. Brug bløde strøg og tegn opad. Følg brynets naturlige form. Anvend derefter en skråpensel til at tone farven ud for at opnå et naturligt udtryk.

Efterfølgende kan Nilens Jord Brow Fix med fordel bruges til at fiksere brynene yderligere, hvis du har behov for det.

Når browlinerens spids bliver for flad til at arbejde med, skal du blot anvende en makeup blyantspidser.

Vælg en farve der kommer nærmest din egen brynfarve eller lidt lysere, hvis brynene skal se naturlige ud.

Ingredienser

Dimethicone, Synthetic Wax, Octyldodecanol, Polybutene, Cetearyl Behenate, Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Olivate, Propylene Carbonate, Synthetic Beeswax, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

 

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1