Brow Powder – Dark Brown

209

Brow Powder Dark Brown fra Nilens Jord er en øjenbrynspudder i en mørkebrun farve, som er god til at udfylde og forme brynene.

Den fyldige tekstur er silkeblød med et mat finish, og får brynene til at synes kraftigere og blødere, dog uden at brynene kommer til at virke for .. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 199,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brow Powder Dark Brown fra Nilens Jord er en øjenbrynspudder i en mørkebrun farve, som er god til at udfylde og forme brynene. Den fyldige tekstur er silkeblød med et mat finish, og får brynene til at synes kraftigere og blødere, dog uden at brynene kommer til at virke for markante. Du kan selv kontrollere, hvor markante dine bryn skal være ved at blende pudderet ud. Brow Powder er specielt velegnet til meget lyse eller tynde bryn for at give dem god fylde, hvilket bidrager til at give ansigtet mere karakter. Har et højt indhold af naturlige mineraler.  

Anvendelse

Tegn brynene op med den medfølgende skråpensel og derefter kan Nilens Jord Sponge Applicator bruges til at fylde brynene ud med. Brug lette strøg fra inderste kant og udefter, og følg brynets naturlige form.

Efterfølgende kan Nilens Jord Brow Fix med fordel bruges til at fiksere brynene.

Vælg en farve der kommer nærmest din egen brynfarve, eller lidt lysere, hvis brynene skal se naturlige ud.

Ingredienser

Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Capryloyl Glycine, Dimethicone, Undecylenoyl Glycine, Polybutene, Petrolatum, Lauroyl Lysine, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1