Brow Fix – Transparent

211

Brow Fix Transparent fra Nilens Jord er en klar gel til øjenbryn, som gør det nemt at forme, definere og holde brynene fikseret hele dagen og samtidig beholde et naturligt udtryk.

Gelen samler let hårene og fikserer dem i den ønskede retning, så brynene kan sidde perfekte. .. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVE

DKK 150,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brow Fix Transparent fra Nilens Jord er en klar gel til øjenbryn, som gør det nemt at forme, definere og holde brynene fikseret hele dagen og samtidig beholde et naturligt udtryk. Gelen samler let hårene og fikserer dem i den ønskede retning, så brynene kan sidde perfekte. Gelen tørrer hurtigt og virker ikke fedtet. Ønsker du, at dine bryn ser fyldigere og bredere ud, kan du rede brynene opad, for at skabe effekten. Den kegleformede børste er designet til både at rede og forme brynene, mens gelen påføres, så brynene får den rette form. 

Anvendelse

Påfør Brow Fix ved at børste hen over brynene i en opadgående bevægelse indtil den ønskede form er opnået.

Brow Fix kan både anvendes alene eller som det afsluttende step i din brynrutine, for at brynene holder faconen hele dagen.

Ingredienser

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Triethanolamine, Panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, VP/VA Copolymer, Ethylhexylglycerin.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1