Brow Auto Pen – Medium Brown

216

Brow Auto Pen Medium fra Nilens Jord er en medium mat brun stift med en fast tekstur, der gør det nemt at forme og definere brynene, og give dem dybde.

Brow Auto Pen er let vokset med fast struktur, som er nem at arbejde med. Selve farven kan opbygges i farveintensiteten, h.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 149,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brow Auto Pen Medium fra Nilens Jord er en medium mat brun stift med en fast tekstur, der gør det nemt at forme og definere brynene, og give dem dybde. Brow Auto Pen er let vokset med fast struktur, som er nem at arbejde med. Selve farven kan opbygges i farveintensiteten, hvis mere markerede bryn ønskes. Du kan påføre og blende som du har lyst til, indtil du opnår det resultat, du ønsker. Den let voksede formulering er vandfast, og hjælper med at blødgøre og beskytte brynene. Brow pennens spids har en trekantet form, hvilket gør det enkelt at udfylde brynene. Den medfølgende børste er perfekt til efterfølgende at rede brynene med og derved blende farven med dine egne bryn. Skru på blyanten for at få mere produkt frem.

Anvendelse

Påfør produktet ved at bruge hele spidsens flade og afslut med at rede brynene med børsten for at opnå et naturligt udtryk.

Efterfølgende kan Nilens Jord Brow Fix med fordel bruges for at fiksere brynene yderligere, hvis du har behov for det.

Vælg en farve der kommer nærmest din egen brynfarve, eller lidt lysere, hvis brynene skal se naturlige ud.

Ingredienser

Ricinus Communis Seed Oil, Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Castor Oil, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Isocetyl Stearate, Tribehenin, Tocopherol, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, CI 77499, CI 77491.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1