Baked Shimmer Powder – Highlight

7725

Baked Shimmer Powder Highlight fra Nilens Jord er en smuk champagne farvet highlighter med rosa undertoner, som skaber farvespil. Highlighteren i pudderform kan bruges på områder, du ønsker fremhævet, f.eks. over kindbenene, for at opnå et smukt og naturligt shine.

Highligh.. Læs mere

Indeholder ikke parfume.
Vegan friendly.

DKK 199,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Baked Shimmer Powder Highlight fra Nilens Jord er en smuk champagne farvet highlighter med rosa undertoner, som skaber farvespil. Highlighteren i pudderform kan bruges på områder, du ønsker fremhævet, f.eks. over kindbenene, for at opnå et smukt og naturligt shine. Highlighteren har et højt indhold af naturlige mineraler, der føles behagelige på huden, og den er samtidig let at påføre og nemt at opbygge i farveintensiteten. Det luksuriøse pudder har en delikat satinfinish, som reflekteres af lyset og giver et strålende skær. Baked Shimmer Powder Highlight kan avendes af alle hudtyper.  

Anvendelse

Du kan med fordel påføre produktet med en pensel f.eks. Nilens Jord Precision Brush, for at fremhæve de ønskede områder. Kom lidt produkt på penslen og påfør med blide og lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Ønsker du et naturligt udtryk, skal du kun anvende lidt produkt. Vil du derimod gerne opnå et mere dækkende look, kan Baked Shimmer Powder også påføres på fugtig hud.

Highlighteren kan bruges til at fremhæve specifikke steder i ansigtet, f.eks. kindbenene og langs øjenbrynsbenet for at markere ansigtets struktur. Highlightes det inderste af øjenkrogen, åbnes øjet op. Påføres highlighter på amorbuen, fremhæves buen på overlæben, hvilket er med til at læberne synes større. Lægges highlighteren på næseryggen, virker din næse mindre.

Vær varsom med at bruge highlighter omkring øjenområdet eller andre områder, hvis du har mange fine linjer, da highlighteren vil fremhæve disse.

Ingredienser

Mica, Talc, Squalane, Zea Mays Starch, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Tropolone, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

5 g

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1