Tilbud

Baked Shimmer Powder – Blush

7726

Baked Shimmer Powder Blush fra Nilens Jord er en blush med gyldne rødbrune toner, der giver en naturlig glød og varme til kinderne.

Blushen har et højt indhold af naturlige mineraler, der føles behagelige på huden.  Pudderformen gør den let at påføre og nem at opbygge i far.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 220,00 DKK 176,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Baked Shimmer Powder Blush fra Nilens Jord er en blush med gyldne rødbrune toner, der giver en naturlig glød og varme til kinderne. Blushen har et højt indhold af naturlige mineraler, der føles behagelige på huden.  Pudderformen gør den let at påføre og nem at opbygge i farveintensiteten. Det luksuriøse pudder har en delikat satinfinish, som anvendes på kinderne for en naturlig glød og varme til ansigtet. Baked Shimmer Powder Blush kan avendes af alle hudtyper.  

Anvendelse

For at opnå et naturligt look kan du påføre produktet med Nilens Jord Blush Brush. Kom lidt produkt på midten af penslen og påfør med blide og lange bevægelser.

Smil når du lægger din blush, så du kan se dine æblekinder. Start øverst oppe på kindbenet (ved ørerne) og stryg penslen ind mod næsen og kindbenene (æblekinderne) med blide, lange bevægelser. Blushen bør ikke lægges længere ind end til slutning af æblekinderne.

Ønsker du et mere let udtryk, kan du blende farven ud, ved at lave cirkulære bevægelser. Ønskes et mere dækkende look, kan Baked Shimmer Powder Blush også bruges på fugtig hud.

Start altid med lidt blush på penslen og arbejd derefter med intensiteten indtil det ønskede resultat opnås.

Ingredienser

Mica, Talc, Silica, Synthetic Fluorphlogopite, Squalane, Zea Mays Starch, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tropolone, CI 77891, CI 77491, CI 77499.

5 g

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1