Baked Mineral Powder – Sandy

7802

Baked Mineral Powder Sandy fra Nilens Jord er en luksuriøs fast pudder til en medium samt varm hudtone, med en medium dækkeevne.

Pudderet har et højt indhold af naturlige mineraler, som føles behagelige på huden og en delikat satinfinish, som giver en smuk og naturlig finis.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

NUANCER

DKK 299,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Baked Mineral Powder Sandy fra Nilens Jord er en luksuriøs fast pudder til en medium samt varm hudtone, med en medium dækkeevne. Pudderet har et højt indhold af naturlige mineraler, som føles behagelige på huden og en delikat satinfinish, som giver en smuk og naturlig finish. Avanceret teknologi skaber en perfekt synergi imellem pigment og mineraler, for et ultralet look. Velegnet til alle hudtyper.

Anvendelse

For at lægge en fejlfri pudder, kan du med fordel påføre produktet nemt og hurtigt ved at anvende en pensel, som Nilens Jord Powder Brush.

Kom lidt pudder på penslen og påfør det let i ansigtet, med cirkulære bevægelser, for at bearbejde pudderet ind i huden og derved opnå en optimal dækkeevne. Ønskes et mere let og naturligt udtryk, kan pudderet ”duppes” på i stedet for.

Vælg mellem 6 farver og find det produkt der passer nøjagtigt til din hudtone.

Opfrisk din Baked Mineral Powder i løbet af dagen med en Nilens Jord Retractable Brush, som er designet til at have med i håndtasken.

Ingredienser

Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Zea Mays Starch, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tropolone, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1