Baked Mineral Eyeshadow – Rose

6112

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Rose er en luksuriøs øjenskygge, i en delikat rosa farve, med metallisk effekt. Den kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere intenst aftenlook.

Den rosa farve er nem at opbygge og.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 175,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Rose er en luksuriøs øjenskygge, i en delikat rosa farve, med metallisk effekt. Den kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere intenst aftenlook. Den rosa farve er nem at opbygge og kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Du kan med fordel bruge denne øjenskygge i globelinjen, for at skabe god farve og dybde.  

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket et mere intenst look kan du fugte penslen let med vores Priming & Setting Mist.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Har alderen sat sig, er det en god idé at undgå øjenskygger med metallisk effekt, da den lysreflekterende effekt fremhæver fine linjer. Brug i stedet vores matte øjenskygger.

Ingredienser

Mica, Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Isocetyl Stearoyl Stearate, Silica, Diisopropyl Sebacate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tropolone, CI 77891, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1