Baked Mineral Eyeshadow – Pearl

6119

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Pearl er en luksuriøs øjenskygge, i en lys champagne farve med perlemorseffekt. Øjenskyggen kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere elegant aftenlook. Farven er nem at opbygge i intensi.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVE

DKK 180,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Pearl er en luksuriøs øjenskygge, i en lys champagne farve med perlemorseffekt. Øjenskyggen kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere elegant aftenlook. Farven er nem at opbygge i intensiteten, og kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Den kan med fordel bruges som en smuk base til hele øjenlåget eller lægges inde ved øjenkrogen for at lysne området op (eller på brynbenet). Den særlige bløde tekstur gør det muligt at skabe et alsidigt look, der bevæger sig fra det mest delikate til det mere pigmenterede. Leg med forskellig finish og skab et nyt look hver dag!

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket et mere intenst look kan du fugte penslen let med vores Priming & Setting Mist.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Ingredienser

Mica, Talc, Dimethicone, Isocetyl Stearoyl Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Diisopropyl Sebacate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tropolone, CI 77891, CI 77491
VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1