Baked Mineral Eyeshadow – Hazel

6114

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Hazel er en luksuriøs øjenskygge i en nøddebrun farve med perlemorseffekt. Den kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere intenst aftenlook.

Øjenskyggen er nem at opbygge og kan båd.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 180,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Hazel er en luksuriøs øjenskygge i en nøddebrun farve med perlemorseffekt. Den kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere intenst aftenlook. Øjenskyggen er nem at opbygge og kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Du kan med fordel bruge denne øjenskygge i globelinjen, for at give en smuk farve og dybde til øjet.  

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket et mere intenst look kan du fugte penslen let med vores Priming & Setting Mist.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Ingredienser

Mica, Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Isocetyl Stearoyl Stearate, Silica, Diisopropyl Sebacate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tropolone, CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1