Baked Mineral Eyeshadow – Amber

6116

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Amber er en luksuriøs øjenskygge, med et delikat miks af lyse og mørke beige nuancer med perlemorseffekt, der til sammen skaber en skøn balance mellem de to. Øjenskyggen kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det le.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 179,95

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Amber er en luksuriøs øjenskygge, med et delikat miks af lyse og mørke beige nuancer med perlemorseffekt, der til sammen skaber en skøn balance mellem de to. Øjenskyggen kan blendes og tones i én uendelighed med et flot resultat, lige fra det lette dagslook til et mere intenst aftenlook. Farven er nem at opbygge i intensiteten, og kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Den kan med fordel bruges som en smuk base til hele øjenlåget eller lægges inde ved øjenkrogen for at lysne området op.  

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket et mere intenst look kan du fugte penslen let med vores Priming & Setting Mist.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Ingredienser

Mica, Talc, Dimethicone, Isocetyl Stearoyl Stearate, Silica, Diisopropyl Sebacate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tropolone, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77492.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1