After Sun Body Spray

974

After Sun Body Spray fra Nilens Jord er en kølende aftersun til kroppen der effektivt beskytter mod udtørring af huden. Den har en kølende og lindrende effekt på huden efter solbadning og er med til at dæmpe rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden.

After.. Læs mere

Indeholder ikke parfume.
Vegan friendly.

DKK 145,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

After Sun Body Spray fra Nilens Jord er en kølende aftersun til kroppen der effektivt beskytter mod udtørring af huden. Den har en kølende og lindrende effekt på huden efter solbadning og er med til at dæmpe rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden. Aftersun Body Spray er tilsat mandelolie der tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet. Den indeholder også Aloe Vera der foruden de kølende, plejende og genopbyggende egenskaber, er rig på næringsstoffer, som er væsentlige for hudens regenerering efter solbadning. Aftersun Body Spray har en let og blød tekstur, som gør at den hurtigt trænger ind i huden og den efterlader ikke huden fedtet.  Den er ikke tilsat parfume og har derfor ikke nogen decideret duft andet end fra de aktive ingredienserne. Brugen af Aftersun Body Spray kan være med til, at den brune kulør holder længere. Da denne aftersun er en spray, er den nem at fordele på alle dele af kroppen, også steder som normalt kan være svære at nå.

Anvendelse

Spray en rigelig mængde af Aftersun Body Spray på ren og tør hud, for en kølende effekt efter ophold i solen.

Hele solplejeserien kan anvendes af børn.

Følg altid brugsanvisningen på produktet ved brug.
Vi anbefaler at Kræftens Bekæmpelses solråd altid følges. Se mere på deres hjemmeside.

150 ml

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Shea Butter Ethyl Esters, Caprylic/Capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium PCA, Cucumis Sativus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Laminaria Ochroleuca Extract, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1