After Sun Body Lotion

973

After Sun Body Lotion fra Nilens Jord er en kølende aftersun til kroppen, der effektivt beskytter mod udtørring af huden. Den har en kølende og lindrende effekt på huden efter solbadning, og er med til at dæmpe rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden.

Af.. Læs mere

Indeholder ikke parfune.
Vegan friendly.

DKK 165,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

After Sun Body Lotion fra Nilens Jord er en kølende aftersun til kroppen, der effektivt beskytter mod udtørring af huden. Den har en kølende og lindrende effekt på huden efter solbadning, og er med til at dæmpe rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden. Aftersun Body Lotion er tilsat mandelolie der tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet. Den indeholder også Aloe Vera der foruden de kølende, plejende og genopbyggende egenskaber, er rig på næringsstoffer, der er væsentlige for hudens regenerering efter solbadning. Aftersun Body Lotion har en let og blød tekstur, som gør, at den hurtigt trænger ind i huden og den efterlader ikke huden fedtet.  Den er ikke tilsat parfume og har derfor ikke nogen decideret duft andet end fra de aktive ingredienser. Brugen af Aftersun Body Lotion kan være med til, at den brune kulør holder længere.

Anvendelse

Efter ophold i solen påføres en rigelig mængde af Aftersun Body Lotion på ren og tør hud, fordel den på kroppen og massér den let ind i huden for en kølende effekt.

Hele solplejeserien kan anvendes af børn.

Følg altid brugsanvisningen på produktet ved brug.
Vi anbefaler at Kræftens Bekæmpelses solråd altid følges. Se mere på deres hjemmeside.

150 ml

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium PCA, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Polyacrylate Starch, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cucumis Sativus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Laminaria Ochroleuca Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1