Nyhed

3-in-1 Brow Laminizer Medium Brown

226

3-in-1 Brow Laminizer gør det nemt at forme, definere og løfte dine bryn. Skab netop den brynform og det udtryk, som du foretrækker. Resultatet er et naturligt, velplejet look.

Med 3-in-1 Brow Laminizer tager du kontrollen over de ustyrlige brynhår tilbage. Dine bryn fikser.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 169,95

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

3-in-1 Brow Laminizer gør det nemt at forme, definere og løfte dine bryn. Skab netop den brynform og det udtryk, som du foretrækker. Resultatet er et naturligt, velplejet look.
Med 3-in-1 Brow Laminizer tager du kontrollen over de ustyrlige brynhår tilbage. Dine bryn fikseres, og brynhårene udglattes og friseres i den helt rigtige retning som ved et brow lift. 3-in-1 Brow Laminizer er samtidig ideel til at skjule eventuelle småhuller og tynde områder i brynene, så de synes fyldigere.
Selve produktet består af en gel, som samler og groomer hårene i den ønskede retning. Formlen indeholder en hårspray-lignende emulgator, som skaber en fleksibel og holdbar film om brynene. Gelen er nem at påføre, tørrer hurtigt og den hverken fedter eller klumper. Formlen indeholder også naturlig glycerin, som plejer dine brynhår.

Vigtigste egenskaber:
  • Løfter, former og laminerer brynhårene
  • Skaber fyldigere og velstylede bryn
  • Giver et naturligt browlift.
Fås i farverne Clear, Medium Brown og Dark Brown.

Anvendelse

Step 1: Frisér dine bryn rene og fri for eventuelle makeuprester ved at bruge kammen, der sidder i produkts låg.
Step 2: Påfør herefter selve gelen. Sørg for at få dækket alle brynhår.
Step 3: Brug nu børsten, der sidder ved siden af kammen til at style og laminere brynet. Red hårene opad, så de udglattes og lamineres i den ønskede form.

Er dine bryn lyse af natur? Så kan du med fordel tilføre dem en smule farve ved at vælge 3-in-1 Brow Laminizer i en af de brune toner.
Er dine bryn kraftige? Så kan du med fordel tilføre et ekstra lag for ekstra hold.

Ingredienser

Aqua, Ceteareth-30, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Galactoarabinan, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1