Læbestifter 

allergy certified sort webweb

Har du tænkt over, hvor meget læbestift du årligt indtager, hvis du dagligt bruger læbestift? Det anslås, at det ligger i størrelsesordenen svarende til 4 hele læbestifter. I forbindelse med udviklingen af Nilens Jords nye serie af læbestifter lå det os derfor ekstra meget på sinde at udvikle et produkt, som kan bruges af alle -og på alles læber – som et kys med din elskede… 

Da vi i forvejen arbejder mod en komplet makeup og hudplejeserie, som kan klare de skrappe kriterier AllergyCertified har sat for kosmetik, var det derfor naturligt at stile mod det umulige: At udvikle en allergicertificeret serie af læbestifter. Efter mere end 1 års anstrengelser er vi derfor meget stolte over at kunne annoncere, at vi er lykkedes med projektet, og vi er således de første og hidtil eneste på hele markedet.

Der har ligget mange overvejelser bag hver en ingrediens… for som med alle andre produkter vi udvikler, så arbejder vi ud fra et mantra om, at udover at produktet skal kunne bruges af enhver forbrugere, så ligger der et helt altoverskyggende højere mål som er, at produktet skal levere det forventede resultat – ellers vil vi hellere helt lade være. I dette tilfælde synes vi selv, vi har formået at indfri begge krav, og vi er vores egen strengeste dommer.

Alle læbestifter består i hovedtræk af 3 grundsubstanser: 
- Farvepigmenter, som giver læbestiften den ønskede farve.
- Vokse som giver læbestiften den rette hårdhed. 
- Olier som hjælper med en fin og jævn fordeling af produktet på dine læber. 

Da vi udviklede Nilens Jords nye læbestift, valgte vi nøje ingredienser, som tilgodeser alle tænkelige hensyn i alle 3 elementer: 
- Det har været vanvittigt svært at finde røde farvepigmenter, som skal kunne bruges af alle. De mest traditionelle røde farvepigmenter i læbestifter kan være baseret på ingredienser, eller indeholde sporstoffer som man kan have allergi overfor. Nilens Jord har derfor nøje udvalgt at arbejde med 5 forskellige røde farvepigmenter. 
- Der findes mange forskellige vokstyper i læbestifter, som kan være både petrokemisk-, animalsk- og plantebaserede. Vi har i alle varianter valgt en formulering baseret på plante- og bivoks. 
- De plejende olier vi anvender i serien er ligeledes alle plantebaserede og giver dig følelsen af, at læberne er bløde og velplejede.

Serien har 12 forskellige nuancer, hvoraf fire kommer i en sheer udgave. Hele serien er certificeret af AllergyCertified og indeholder beroligende jojoba olie. Læbestifterne lægger sig ultra jævnt og glat på læberne ved påførsel. Lad dig selv forkæle hver dag med en af Nilens Jords læbestifter og føl dig tryg ved at vise din kærlighed til den, du holder af… Dare to kiss.