VANDFAST MASCARA
 

allergy certified sort webweb

Øjenkontakten er ofte det allerførste indtryk du får af et andet menneske. Førstehåndsindtrykket kan mange gange vare ved meget længe. Derfor har den moderne kvinde de sidste 100 år kontinuerligt indarbejdet mascaraen som et af de vigtigste skønhedsprodukter i vores daglige makeup rutine til at fremhæve øjnene. Langt de fleste kvinder kan vist skrive under på følelsen af nærmest at være nøgen, hvis ikke man har husket mascaraen.

En anden oplevelse mange af os også har oplevet er, hvor sensitivt øjenområdet er. Det er derfor ikke kun vigtigt, at produktet leverer det ønskede resultat, men at vi også kan føle os trygge ved at anvende det. Derfor lægger vi hos Nilens Jord altid en masse arbejde i at sikre, de formuleringer vi benytter er så skånsomme som muligt for dine sarte øjenområder. Desværre har det tidligere betydet, at vi ikke har kunnet knække koden med at udvikle en skånsom mascara, som også var vandfast, uden at vi skulle gå på kompromis med ingredienserne – og det gør Nilens Jord aldrig. 

Det er derfor et stort øjeblik for os i vores FW18 kollektion at kunne præsentere en vandfast mascara, som ikke alene overholder vores strenge ingredienskrav, men hvor vi også har formået at allergicertificere den hos AllergyCertified. 

De plantebaserede voksingredienser Cadelilla og Carnauba lægger sig pænt og ensartet om hvert øjenvippestrå og tilfører det fylde og intensitet. Takket være den vandfaste formulering kan du være tryg ved, at produktet ikke drysser i løbet af dagen, ligesom den ikke løber eller smitter af ved opfugtning.

Mascarabørstens form spidser svagt i enden, så du lettere kan appli-kere mascaraen på de inderste vipper uden at berøre næseryggen eller øjenkrogen med børsten. Den tætbehårede børste, hvor hvert enkelt hår er hult giver en blød men intens produktaflejring på hvert vippehår. Resultatet er smukke fyldige og separerede vipper.