UNDGÅ TØR- OG KEDELIG EFTERÅRSHUD

Bladene ændrer farve, luften bliver koldere og vi skruer op for varmen indenfor. Det store temperaturskifte mellem ude- og indeklima kan give tør hud samt en trist og grå udstråling. Derfor har vi samlet et par tips til dig, så du kan få en smuk efterårshud. 

Drik vand
Det er ingen nyhed, men vand fugter huden indefra og renser affaldsstoffer væk, som stresser og tærer på huden. Derfor drik masser af vand, gerne 2 liter om dagen. Du kan med fordel også drikke grøn te. Grøn te er rig på antioxidanter, der sløver ældningsprocessen i huden.* 

Peel din hud
Brug en ansigtsscrub 2 gange om ugen for at stimulere huden og fjerne de døde celler. Således kan din hud bedre få optimal gavn af de hudplejeprodukter du bruger. Nilens Jord Face Scrub er en mild skrubbecreme til ansigtet, der med helt fine små skrubbekorn stimulerer huden og fjerner døde hudceller. Skrubbekornene er fra naturlig silica mineral, der er skånsomme mod huden. Samtidig tilfører skrubbecremen den exfolierede hud masser af fugt og pleje fra aktive ingredienser som shea butter og saccharide isomerate. Face Scrub indeholder desuden ekstrakt den blågrønne mikroalge spirulina, der er rig på mineraler og proteiner, samt rødalgen corallina officinalis, der indeholder calcium og magnesium. Indeholder naturlige antioxidanter og vitamin E.

Se ansigtsscrub 

Serum og ansigtscreme
Din hud har brug for mere fugt om efteråret end om sommeren. Tilføj serum til dine hudplejerutiner, hvis du ikke allerede bruger serum. Serum indeholder et højere koncentrat af ingredienser, som forstærker effekten af din ansigtscreme. 

Sådan bruger du dit serum: 

  1. Sørg for at rense huden godt, inden du anvender serum. En ren hud absorberer lettere ingredienserne fra dit serum. Dette gælder både morgen og aften. 
  2. Lad dit serum trænge ind i huden, før du påfører din dag- eller natcreme. 
  3. Serum er en koncentreret tilføjelse til din hudpleje, derfor behøver du kun at bruge en mængde på størrelse med en ært. 

Se serum

Sund kost 
Udover at drikke vand, kan du også styrke din hud indefra med sund kost. Sørg for at spise sunde fedtstoffer som f.eks. mandler, avokado og laks. Fedtsyrerne hjælper bl.a. til at opbygge vores celler.* 

Kilder: 
Videnskab.dk
Sundhed.dk