BRYN TREND

Hvad er bryn trenden nu? Den er heldigvis nem den store trend lige nu er nemlig personlige bryn. Bryn der passer til netop dig. Derudover skal der være fylde og tekstur i brynene, men hvordan får du så bryn med fylde og tekstur? Vi har lavet en lille guide til dig: 

Pluk brynene
Vedligehold formen på dine bryn og fjern de hår, der ligger uden for brynets form. Det kan være en fordel at plukke dine bryn efter badet, så er hårsækkene nemlig åbne og det er lettere at trække hårene ud. Vær varsom, pluk kun under brynet. 

Børst dine bryn
Brug en brynbørste til at rede dine bryn med for at få en ensartet retning på hårene. Brug også børsten undervejs, når du skal forme dine bryn. 

Definer dine bryn
Du kan nemt snyde dig til mere fylde og længde på dine bryn med de rette produkter. Gå altid efter en farve, der er en tone lysere end dit eget bryn. Men hvilket produkt skal du så vælge? Hvis du er nybegynder, kan det være en fordel at bruge vores øjenbrynspudder, da du nemmere opnår et naturligt resultat. Den fyldige tekstur er silkeblød med en mat finish, som får brynene til at synes kraftigere og blødere. Start indefra ved næseryggen og arbejd ud hvor brynet er tyndest.

Udfyld de små huller
Du kan nemt udfylde de små huller i brynet ved at tegne lette, små strøg direkte på hårene med f.eks. en brynblyant. Vores brynblyant har en blød konsistens, der gør det nemt at tegne og udfylde de små huller. 

Finish og ekstra hold
Hvis du ønsker ekstra hold på dine bryn, kan du anvende Brow Fix, som er en gel der holde brynene fikseret hele dagen. Findes både som transparent og med farve.  

Bryn samling copy

1. Brow Powder  2. Browliner  3. Brow Auto Pen  4. Brow Fix  5. Angled Brush Angled Brush 6. Lash and Brow Brush 7. Mascara Brush Mascara Brush