BRYN TREND

Hvad er bryn trenden nu? Den er heldigvis nem den store trend lige nu er nemlig personlige bryn. Bryn der passer til netop dig. Derudover skal der være fylde og tekstur i brynene, men hvordan får du så bryn med fylde og tekstur? Vi har lavet en lille guide til dig: 

Pluk brynene
Vedligehold formen på dine bryn og fjern de hår, der ligger uden for brynets form. Det kan være en fordel at plukke dine bryn efter badet, så er hårsækkene nemlig åbne og det er lettere at trække hårene ud. Vær varsom, pluk kun under brynet. 

Børst dine bryn
Brug en brynbørste til at rede dine bryn med for at få en ensartet retning på hårene. Brug også børsten undervejs, når du skal forme dine bryn. 

Definer dine bryn
Du kan nemt snyde dig til mere fylde og længde på dine bryn med de rette produkter. Gå altid efter en farve, der er en tone lysere end dit eget bryn. Men hvilket produkt skal du så vælge? Hvis du er nybegynder, kan det være en fordel at bruge vores øjenbrynspudder, da du nemmere opnår et naturligt resultat. Den fyldige tekstur er silkeblød med en mat finish, som får brynene til at synes kraftigere og blødere. Start indefra ved næseryggen og arbejd ud hvor brynet er tyndest.

Udfyld de små huller
Du kan nemt udfylde de små huller i brynet ved at tegne lette, små strøg direkte på hårene med f.eks. en brynblyant. Vores brynblyant har en blød konsistens, der gør det nemt at tegne og udfylde de små huller. 

Finish og ekstra hold
Hvis du ønsker ekstra hold på dine bryn, kan du anvende Brow Fix, som er en gel der holde brynene fikseret hele dagen. Findes både som transparent og med farve.  

Bryn samling copy

1. Brow Powder  2. Browliner  3. Brow Auto Pen  4. Brow Fix  5. Angled Brush Angled Brush 6. Lash and Brow Brush 7. Mascara Brush Mascara Brush


Læbestifter 

allergy certified sort webweb

Har du tænkt over, hvor meget læbestift du årligt indtager, hvis du dagligt bruger læbestift? Det anslås, at det ligger i størrelsesordenen svarende til 4 hele læbestifter. I forbindelse med udviklingen af Nilens Jords nye serie af læbestifter lå det os derfor ekstra meget på sinde at udvikle et produkt, som kan bruges af alle -og på alles læber – som et kys med din elskede… 

Da vi i forvejen arbejder mod en komplet makeup og hudplejeserie, som kan klare de skrappe kriterier AllergyCertified har sat for kosmetik, var det derfor naturligt at stile mod det umulige: At udvikle en allergicertificeret serie af læbestifter. Efter mere end 1 års anstrengelser er vi derfor meget stolte over at kunne annoncere, at vi er lykkedes med projektet, og vi er således de første og hidtil eneste på hele markedet.

Der har ligget mange overvejelser bag hver en ingrediens… for som med alle andre produkter vi udvikler, så arbejder vi ud fra et mantra om, at udover at produktet skal kunne bruges af enhver forbrugere, så ligger der et helt altoverskyggende højere mål som er, at produktet skal levere det forventede resultat – ellers vil vi hellere helt lade være. I dette tilfælde synes vi selv, vi har formået at indfri begge krav, og vi er vores egen strengeste dommer.

Alle læbestifter består i hovedtræk af 3 grundsubstanser: 
- Farvepigmenter, som giver læbestiften den ønskede farve.
- Vokse som giver læbestiften den rette hårdhed. 
- Olier som hjælper med en fin og jævn fordeling af produktet på dine læber. 

Da vi udviklede Nilens Jords nye læbestift, valgte vi nøje ingredienser, som tilgodeser alle tænkelige hensyn i alle 3 elementer: 
- Det har været vanvittigt svært at finde røde farvepigmenter, som skal kunne bruges af alle. De mest traditionelle røde farvepigmenter i læbestifter kan være baseret på ingredienser, eller indeholde sporstoffer som man kan have allergi overfor. Nilens Jord har derfor nøje udvalgt at arbejde med 5 forskellige røde farvepigmenter. 
- Der findes mange forskellige vokstyper i læbestifter, som kan være både petrokemisk-, animalsk- og plantebaserede. Vi har i alle varianter valgt en formulering baseret på plante- og bivoks. 
- De plejende olier vi anvender i serien er ligeledes alle plantebaserede og giver dig følelsen af, at læberne er bløde og velplejede.

Serien har 12 forskellige nuancer, hvoraf fire kommer i en sheer udgave. Hele serien er certificeret af AllergyCertified og indeholder beroligende jojoba olie. Læbestifterne lægger sig ultra jævnt og glat på læberne ved påførsel. Lad dig selv forkæle hver dag med en af Nilens Jords læbestifter og føl dig tryg ved at vise din kærlighed til den, du holder af… Dare to kiss. 

 

Vis læbestifter


UNDGÅ TØR- OG KEDELIG EFTERÅRSHUD

Bladene ændrer farve, luften bliver koldere og vi skruer op for varmen indenfor. Det store temperaturskifte mellem ude- og indeklima kan give tør hud samt en trist og grå udstråling. Derfor har vi samlet et par tips til dig, så du kan få en smuk efterårshud. 

Drik vand
Det er ingen nyhed, men vand fugter huden indefra og renser affaldsstoffer væk, som stresser og tærer på huden. Derfor drik masser af vand, gerne 2 liter om dagen. Du kan med fordel også drikke grøn te. Grøn te er rig på antioxidanter, der sløver ældningsprocessen i huden.* 

Peel din hud
Brug en ansigtsscrub 2 gange om ugen for at stimulere huden og fjerne de døde celler. Således kan din hud bedre få optimal gavn af de hudplejeprodukter du bruger. Nilens Jord Face Scrub er en mild skrubbecreme til ansigtet, der med helt fine små skrubbekorn stimulerer huden og fjerner døde hudceller. Skrubbekornene er fra naturlig silica mineral, der er skånsomme mod huden. Samtidig tilfører skrubbecremen den exfolierede hud masser af fugt og pleje fra aktive ingredienser som shea butter og saccharide isomerate. Face Scrub indeholder desuden ekstrakt den blågrønne mikroalge spirulina, der er rig på mineraler og proteiner, samt rødalgen corallina officinalis, der indeholder calcium og magnesium. Indeholder naturlige antioxidanter og vitamin E.

Se ansigtsscrub 

Serum og ansigtscreme
Din hud har brug for mere fugt om efteråret end om sommeren. Tilføj serum til dine hudplejerutiner, hvis du ikke allerede bruger serum. Serum indeholder et højere koncentrat af ingredienser, som forstærker effekten af din ansigtscreme. 

Sådan bruger du dit serum: 

  1. Sørg for at rense huden godt, inden du anvender serum. En ren hud absorberer lettere ingredienserne fra dit serum. Dette gælder både morgen og aften. 
  2. Lad dit serum trænge ind i huden, før du påfører din dag- eller natcreme. 
  3. Serum er en koncentreret tilføjelse til din hudpleje, derfor behøver du kun at bruge en mængde på størrelse med en ært. 

Se serum

Sund kost 
Udover at drikke vand, kan du også styrke din hud indefra med sund kost. Sørg for at spise sunde fedtstoffer som f.eks. mandler, avokado og laks. Fedtsyrerne hjælper bl.a. til at opbygge vores celler.* 

Kilder: 
Videnskab.dk
Sundhed.dk


ANSIGTSCREMER

allergy certified sort webweb

Efteråret kommer snigende og din hud står overfor nye udfordringer. Vi har samlet en oversigt over vores ansigstcremer, så du kan finde den creme der passer til din efterårshud. Se oversigten her: 

Face Cream Anti-Age No. 460
En effektiv ansigtscreme til dagligt brug, specielt velegnet til den modne hud. Face Cream Anti-Ageholder på fugten hele dagen og indeholder beskyttende Vitamin E (antioxidant) og den aktive ingrediens Cyanidium Caldarium Extract (rødalgeekstrakt) for udglatning og forbedring af hudens spændstighed. Indeholder peptiderne Palmitoyl Tripeptide-1 og Palmitoyl Tetrapeptide-7. Optimal pleje for den modne hud. Vi anbefaler at du først anvender Serum Anti-Age og herefter Face Cream Anti-Agepå ren hud morgen og aften.

Face Cream Combination Skin No. 462
Let eksklusiv gelcreme, specielt udviklet for kombineret til fedtet hud, der hjælper med at balancere fugt og sebum i huden. Face Cream Combination Skin trænger hurtigt ind i huden og efterlader den gennemfugtet, uden at den føles fedtet. Cremen er tilsat effektive fugtgivere som Sodium PCA og hyaluronsyre samt sebum reducerende ingredienser som Niacinamide og alge ekstrakt (Sebocea®). Vi anbefaler at du først anvender Serum Combination Skin og herefter Face Cream Combination Skin på ren hud morgen og aften.

Face Cream Dry Skin No. 463
Ekstra plejende og fugtbevarende ansigtscreme til dagligt brug, der er specielt velegnet til tør hud. Face Cream Dry Skin er tilsat vigtige B-vitaminer og antioxidanter samt fugtgivende Hyaluronsyre. Indeholder desuden naturligt plejende mandel-, abrikoskerne- og macadamiaolie samt shea- og mangobutter. Indeholder peptiderne Palmitoyl Tripeptide-1 og Palmitoyl Tetrapeptide-7. Alt det bedste for optimal fugt og næring af huden. Vi anbefaler, at du først anvender Serum Dry Skin og herefter Face Cream Dry Skin på ren hud morgen og aften.

Face Cream Normal Skin No. 461
Plejende og fugtgivende ansigtscreme til dagligt brug. Face Cream Normal Skiner en eksklusiv formel med et effektivt multi vitamin kompleks med vigtige vitaminer som B, C og E, somgiver fugt og ekstra beskyttelse. Indeholder naturlige olier som mandelolie og abrikoskerneolie, der er rige på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Indeholder peptiderne Palmitoyl Tripeptide-1 og Palmitoyl Tetrapeptide-7. Optimal pleje til en sund hud. Vi anbefaler at du først anvender Serum Normal Skin og herefter Face Cream Normal Skinpå ren hud morgen og aften.

Vores ansigtscremer i Airless emballage kan købes online 1. september 2018

Vis ansigtscremer


NY EMBALLAGE, SAMME INDHOLD
 

allergy certified sort webweb

Har du lagt mærke til, at vi har ændret vores emballage på vores ansigtscremer? Nu finder du dem ikke længere i krukke, men i stedet i en lækker ny ”airless-emballage” med pumpe. Indholdet og mængden er stadig den samme som i krukkerne. 

Grundtanken med airless er, at produktet helst skal være så lidt som muligt i kontakt med forurenende kilder, som den atmosfæriske luft eller fingrene på forbrugeren, som tager produktet ud af en traditionel krukke. På den måde sikrer man bedst, at produktet forbliver friskt i hele dets levetid, selvom man anvender meget små mængder konserveringsstoffer, hvilket i sig selv er et mantra for Nilens Jord.

Airless systemet fungerer rent praktisk således, at inde i glasbehold-eren sænkes først en lufttom pose. I denne pose fyldes efterfølgende cremen, som tilsluttes en pumpe som forsegler systemet. Dette sy-stem vinder indpas i flere industrier ud over skønhedsindustrien, hvor varens friskhed er af afgørende betydning. Således ser man det også anvendt flere og flere steder i fødevareindustrien, da det betyder, at produktet først kommer i berøring med andre elementer efter produktionen, når det er pumpet ud i forbindelse med anvendelsen.

En anden meget væsentlig fordel for dig, som anvender produktet er, at der ikke er noget produktspild, da posen bliver tømt fuldstændig. Du skal derfor ikke skal ærgre dig over overskydende produkt i beholderen, som ikke kan pumpes ud, hvilket traditionelle pumpesystemer kan have udfordringer med. Derudover er emballagen 100% genanvendelig, og det er nemt at sortere plast fra glas, da den lufttætte pose er fastgjort til pumpen. Du skal således blot afmontere pumpen og posen følger automatisk med op af glasbeholderen.

Vis ansigtscremer

Vi håber du bliver glad for vores nye emballage, som vi har også har anvendt til vores nye serum: 

SERUM 282

Anti-Age Serum:
Plejende og genopbyggende Anti-age Serum, som aktivt tilfører fugt og fasthed til huden. Rødalgeekstrakt hjælper hudens elasticitet og tilfører anti-age effekt. Påfør serum inden øjen- og ansigtscremer for at optimere effekten af disse. Kan med fordel bruges morgen og aften sammen med Nilens Jord Anti-age Face Cream. 


Dry Skin Serum:
Plejende og beskyttende Serum, der med fugtgivende Hyaluronsyre er perfekt til tør hud. Indeholder blødgørende Sheabutter og beskyttende antioxidanter. Påfør serum inden øjen- og ansigtscreme for at optimere effekten af disse. Kan med fordel bruges morgen og aften sammen med Nilens Jord Dry Skin Face Cream.


Combination Skin Serum:
Fugtgivende og reparerende Combination Skin Serum, som aktivt tilfører fugt og virker beroligende på huden. Indeholder sebum reducerende Sebocea og beskyttende antioxidanter. Påfør serum inden øjen- og ansigtscremer for at optimere effekten af disse. Kan med fordel bruges morgen og aften med Nilens Jord Combination Skin Face Cream.


Normal Skin Serum:
Vores Normal Skin Serum kommer ligeledes i den nye airless emballage. Indeholdet er det samme som den nuværende: Eksklusivt serum med multi aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler, som effektivt optimerer effekten af den daglige ansigtscreme og bevarer en sund og balanceret tilstand i huden. Eksklusiv formel med naturlig hyaluronsyre, som binder fugten til hudens celler og har en effektiv fugtighedsbevarende effekt. Kan med fordel bruges morgen og aften med Nilens Jord Normal Skin Face Cream.

Vis serum


VANDFAST MASCARA
 

allergy certified sort webweb

Øjenkontakten er ofte det allerførste indtryk du får af et andet menneske. Førstehåndsindtrykket kan mange gange vare ved meget længe. Derfor har den moderne kvinde de sidste 100 år kontinuerligt indarbejdet mascaraen som et af de vigtigste skønhedsprodukter i vores daglige makeup rutine til at fremhæve øjnene. Langt de fleste kvinder kan vist skrive under på følelsen af nærmest at være nøgen, hvis ikke man har husket mascaraen.

En anden oplevelse mange af os også har oplevet er, hvor sensitivt øjenområdet er. Det er derfor ikke kun vigtigt, at produktet leverer det ønskede resultat, men at vi også kan føle os trygge ved at anvende det. Derfor lægger vi hos Nilens Jord altid en masse arbejde i at sikre, de formuleringer vi benytter er så skånsomme som muligt for dine sarte øjenområder. Desværre har det tidligere betydet, at vi ikke har kunnet knække koden med at udvikle en skånsom mascara, som også var vandfast, uden at vi skulle gå på kompromis med ingredienserne – og det gør Nilens Jord aldrig. 

Det er derfor et stort øjeblik for os i vores FW18 kollektion at kunne præsentere en vandfast mascara, som ikke alene overholder vores strenge ingredienskrav, men hvor vi også har formået at allergicertificere den hos AllergyCertified. 

De plantebaserede voksingredienser Cadelilla og Carnauba lægger sig pænt og ensartet om hvert øjenvippestrå og tilfører det fylde og intensitet. Takket være den vandfaste formulering kan du være tryg ved, at produktet ikke drysser i løbet af dagen, ligesom den ikke løber eller smitter af ved opfugtning.

Mascarabørstens form spidser svagt i enden, så du lettere kan appli-kere mascaraen på de inderste vipper uden at berøre næseryggen eller øjenkrogen med børsten. Den tætbehårede børste, hvor hvert enkelt hår er hult giver en blød men intens produktaflejring på hvert vippehår. Resultatet er smukke fyldige og separerede vipper. 

Vis Waterproof Mascara

 

Hvorfor skal man bruge en natcreme?

Det kan være svært at forstå forskellen på dagcreme og natcreme. Og hvorfor kan man ikke bare bruge sin almindelige dagcreme til natten?

Der er stor forskel på effekten af en dagcreme og en natcreme. En dagcreme er udviklet til at beskytte huden mod bl.a. kulde, forurening, udtørring fra indeklima osv. Alt sammen faktorer som vi udsætter huden for i løbet af dagen. En natcreme derimod er udviklet til at hjælpe huden med genopbyggelse efter dagens strabadser.

Når det bliver nat lægger vi os til at sove, men vores hud vågner derimod. Hudens primære opgave om natten er, at genopbygge sig selv. Derfor indeholder en natcreme meget mere næring, da cellefornyelsen er på sit højeste om natten. I Nilens Jords Night Cream Anti-Age har vi anvendt rødalgeekstrakt, som forbedrer elasticiteten og vitaliteten i huden.

For at give huden de bedste betingelser for at restituerer, skal den have så meget næring som muligt. Derfor indeholder vores Night Cream Anti-Age også Antioxidanten Provitamin B5 og Vitamin E for beskyttelse og pleje. Om natten skal huden ikke beskyttes mod ydre påvirkninger, og det er derfor muligt, at bruge nogle ingredienser som er mere aktive, end ingredienserne i en dagcreme. Om dagen har huden i stedet brug for beskyttelse.

Det handler altså om at hjælpe huden med at forberede sig i løbet af natten, så den er mættet, næret og flot til dagen efter. 

Køb Night Cream Anti-Age