Foundation

Forkæl dig selv med en luksuriøs foundation fra Nilens Jord, når du skal dække eventuelle ujævnheder, eller lægge grundlaget for den perfekte makeup. Alle vores foundations er udviklet til at berige dig og din hud.

Filtrér

SORTER EFTER

Standardsortering
Sortér efter popularitet
Sortér efter nyeste
Sortér efter pris: lav til høj
Sortér efter pris: høj til lav
Filtrer

Konsistens

 • 5
 • 0
 • 0

Farve

Effekt

Dækkeevne

 • 5
 • 6
ANVEND

5 produkter

SORTER EFTER

Standardsortering
Sortér efter popularitet
Sortér efter nyeste
Sortér efter pris: lav til høj
Sortér efter pris: høj til lav
 • Second Skin Serum Foundation – Beige

  549
  DKK 299,00 Læs mere
 • Second Skin Serum Foundation – Bright

  544
  DKK 299,00 Tilføj til kurv
 • Second Skin Serum Foundation – Classic

  548
  DKK 299,00 Læs mere
 • Second Skin Serum Foundation – Natural

  545
  DKK 299,00 Læs mere
 • Second Skin Serum Foundation – Tan

  550
  DKK 299,00 Læs mere

Information om foundation

En god foundation er med til at skabe det bedste fundament for din makeup. Den giver et mere ensartet og fuldendt look, om det er til fest eller hverdag. Det kan være en udfordring at finde den bedste foundation til netop din hud. Nilens Jord har en foundation til ethvert behov og er udviklet til at berige dig og din hud med ingredienser vi kan stå indenfor.

Vælg den rigtige foundation

Ønskes et naturligt look, bør du vælge en let dækkeevne. Ønsker du stadig en let konsistens, men mere ensartethed, kan du vælge en foundation med en medium dækkeevne. Vælges en med høj dækkeevne, vil du få en foundation, som giver en stor ensartethed og jævn tone.

Foundation sortiment

Let dækkeevne

Second Skin Serum Foundation er vandbaseret og oliefri med et semimat finish. Den giver et let og naturligt resultat, som kan bruges af alle hudtyper. Indeholder hyaluronsyre, som giver fugt til huden i løbet af dagen.

Mineral Foundation Compact og Mineral Foundation Loose er en pudder foundation med let dækkeevne, der kan bygges op til medium dækkeevne.

Medium dækkeevne

Mineral Foundation Compact er en fast pudder, som giver en naturlig glød. Den hjælper med at udligne hudens farveforskelle, giver en let til medium dækkeevne og kan bruges af alle hudtyper. Kan også bruges til at toppe din flydende foundation op.

Mineral Foundation Loose er en løs pudder, som giver en smuk naturlig glød til huden. Den hjælper med at udligne hudens farveforskelle, giver en let til medium dækkeevne og kan bruges af alle hudtyper. Kan også bruges til at toppe din flydende foundation op.

Silky Skin Foundation er en cremet og fugtgivende foundation. Den indeholder Niacinamide, der bidrager til glattere og finere tekstur. Kan bruges af alle hudtyper.

Mellem til høj dækkeevne

Skin Velour Foundation er oliefri og har en let flydende konsistens. Den blender naturligt ind i huden og giver ansigtet en jævn tone og mat finish. Især god til normal til fedtet hud.

Ønskes en høj dækkeevne, kan du bruge Skin Velour Foundation og bygge den op til den ønskede effekt er nået. Du kan også kombinere en flydende foundation med en pudder foundation. Påfør den flydende først og massér derefter Mineral Foundation ind i hele ansigtet eller på de områder som har brug for mere dækkeevne med en pensel. 

Vælg den rigtige foundationfarve

Find den rigtige farve ved at påføre produktet på kæbelinjen, så kan du se om den matcher både ansigt og hals. Vælg tre nuancer for at sammenligne dem bedst muligt. Den perfekte farve vil smelte ind i din egen hudtone.

Anvendelse

Hvordan lægger du en flot foundation? Start med det du putter under din foundation. Hav en afrenset samt fugtet hud og eventuelt en primer, så har du de bedste forudsætninger for at din makeup lægger sig fejlfrit og holder hele dagen. 

Massér din foundation godt ind i huden med en pensel eller dup med en sponge. Start i midten af ansigtet og blend ud for et naturlig look.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

5