Tilbud

Shampoo

1101

Shampoo fra Nilens Jord er en lækker mild shampoo til daglig brug, som giver dit hår den fugt, pleje og liv som det fortjener.

Ingredienserne Betaine og Aloe Vera tilfører fugt, og glycerin bevarer fugten i håret og hovedbunden.

Shampooen gør håret nemt at rede ud og.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

 21,36  17,09

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Shampoo fra Nilens Jord er en lækker mild shampoo til daglig brug, som giver dit hår den fugt, pleje og liv som det fortjener. Ingredienserne Betaine og Aloe Vera tilfører fugt, og glycerin bevarer fugten i håret og hovedbunden. Shampooen gør håret nemt at rede ud og efterlader det blødt og velplejet, og kan anvendes af alle hårtyper.

Anvendelse

Fordel shampooen mellem fingrene og massér den let ind i håret. Har du langt hår, er det ideelt at vaske håret 2 gange. Start med at massere shampoo ind i hovedbunden og vask derefter længderne med lidt ekstra shampoo. Shampooen kan bruges dagligt eller efter behov.

Du kan med fordel kombinere shampooen med Nilens Jord Conditioner og Treatment.

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tetrasodium Iminodisuccinate.

300 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1