Om
Nilens Jord

I 1982 stiftede dansk-fødte Lars Jacobsson Nilens Jord, med en ambition om at skabe rene skønhedsprodukter som kunne bruges af alle kvinder, med alle hudtyper. Sammen med hans kone Berit lagde de fundamentet for hvad der i dag er Danmarks mest betroede full-range skønhedsmærke, som nu er ejet og bestyret af Matas.

OPLEV VORES UNIVERS
TIL DEN SKANDINAVISKE KVINDE

Makeup med holdning

Kvinder og makeup er uløseligt forbundet. De tanker og den tid kvinder bruger på makeup har altid fascineret mig og under en rejse til sydens sol – hvor solskinspudderet har sine rødder – får jeg idéen til at videreudvikle og forfine konceptet til
de skandinaviske kvinder.

Succesen og efterspørgslen viser sig meget hurtigt og året efter drager jeg til de varme himmelstrøg igen for at studere fænomenet nærmere. Drømmen og ambitionen om at introducere solskinspudder til de skandinaviske kvinder tager nu for alvor form.

På vej hjem fra denne tur vil skæbnen, at jeg falder i snak med et par unge mennesker. De er punkteret og jeg tilbyder min hjælp. En af dem er Emili, en dygtig keramisk kunstner. Den ene tjeneste er den anden værd, et venskab opstår og Emili bliver manden bag vores berømte lille lerkrukke til den løse solskinspudder
fra Nilens Jord.

Nilens Jord – siden 1982

Makeup serien Nilens Jord grundlægges i 1982. Sjælen er dansk og navnet inspireret af de gamle ægyptere. Jeg har altid været meget imponeret af deres fænomenale evne til at udvikle makeup og krukker til opbevaring af denne.

I disse år møder jeg min kone Berit og sammen udvikler vi kompromisløst på kvaliteten samt de helt rigtige skandinaviske toner og nuancer.

Mange nye produkter kommer til hele tiden og Nilens Jord er meget mere end solskinspudder. Den lille lerkrukke er smukt omgivet af en komplet makeup serie og som noget helt nyt har Nilens Jord introduceret en hudplejeserie og vi glæder os til at udvikle skønne produkter inden for dette univers.

Ingen unødig kemi

I løbet af kort tid belønnes det hårde arbejde og det lykkedes os at gøre Nilens Jord til en attraktiv og efterspurgt mærkevare.

Som de første i Danmark beslutter vi i 90’erne at fjerne parfumen fra produkterne. Begrundelsen er, at kvalitet er nøgleordet for Nilens Jord. Parfume tilfører ikke kosmetik kvalitet, men er et unødvendigt indholdsstof.

At fjerne parfumen var banebrydende for sin tid og en meget stor satsning for Nilens Jord. Vi holdt vejret og krydsede fingrene. Vi kunne dog hurtigt ånde lettet op, da den kvalitetsbevidste danske kvinde meget hurtigt forstod budskabet og tanken bag.

Af samme årsag som parfumen, fjernede vi siden hen også mistænkte hormonforstyrrende stoffer fra alle vores produkter.

Mange nye produkter kommer til hele tiden og Nilens Jord er meget mere end solskinspudder. Den lille lerkrukke er smukt omgivet af en komplet makeup serie og som noget helt nyt har Nilens Jord introduceret en hudplejeserie og vi glæder os til at udvikle skønne produkter inden for dette univers.

RENE, NORDISKE RITUALER

Vores filosofi

Vi skaber skønhedsritualer for alle med alle slags hud. Fra morgen til aften og fra makeup til hudpleje.
Vi anvender kun ingredienser, der har et klart formål – uden mistænkte hormonforstyrrende stoffer og parfume.
Vi udvikler produkter, der lever op til vores egen høje standard, så du og din hud kan føle sig fri.

Nilens Jord – Pure Nordic Rituals

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1