Silky Touch Eye Shadow

Kan købes 1. Marts 2017

Nyheder i eksisterende sortiment.

Nilens Jord præsenterer to nye sommer-lækre nuancer i vores elegante serie af Silky Touch Eye Shadows. Serien udvides med to mineralbaserede mono-øjenskygger:

Champagne: Funklende og nærmest glitter-metallic overflade. Basen er diskret sandfarvet. Perfekt til det festlige forårs- og sommerlook.

Brown: Luksuriøs metallic-copper finish. Passer perfekt til en stilfuld makeup på en sommerhud.

Øjenskyggerne har en sofistikeret og silkeblød konsistens, og farverne blender let og elegant med hinanden. Anvend en af de utallige Nilens Jord pensler til at påføre Silky Touch øjenskyggen, alternativt en fugtig applikator, hvis du ønsker en mere intens farvemætning.

Metallic Collection

Kan købes 1. Marts 2017

Nilens Jords nye aluminiums-penselserie med sofistikeret gun metal finish.

Her finder du et nøje udvalgt sortiment bestående af 10 forskellige pensler udviklet til alle dine øjenmakeupprodukter. Serien byder på pensler og svampe i former og størrelser, som understøtter ethvert behov, hvad enten du vil lægge en afdæmpet hverdagsmakeup eller dramatiske smokey eyes.

Alle penslerne er håndlavede med luksuriøse syntetiske fibre og udformet i en handy størrelse, som passer i enhver kosmetikpung.

Chunky eyeliner

Kan købes 1. Marts 2017

Nyhed i eksisterende sortiment.

Chunky Eyeliner fra Nilens Jord giver et markant udtryk med en enkelt streg. Den lange bløde tip glider ubesværet hen over øjet. Farverne er højt pigmenteret, nogle matte og andre med metallisk effekt. For et blødt "smokey look" kan lineren fades ud med en øjenskyggeapplikator fra Nilens Jord.

 Med den nye farve, Bright, skabes en smuk highlight effekt. Kan med fordel anvendes på den våde kant under øjet og i den inderste øjenkrig - det åbner øjet og giver et friskt look.

Liquid Eyeliner

Kan købes 1. Marts 2017

En elegant serie af flydende eyelinere i matte og metallic farvenuancer, der konplimenterer Nilens Jord Eye Shadow Palette.

Skab et markeret look med den spidse, bløde og fleksible applikator. Læg eyelineren helt tæt på vippekanten. Opnå et dramatisk og glamourøst look med seriens metallic farver eller et klassisk og stilrent look med seriens matte nuancer. Udviklet til at skabe både tynde og brede stregner.

Holder i op til 12 timer.

Antrcit (metallic), Aubergine (mat), Brown (metallic), Navy (mat)

Compact Blush

Kan købes 1. Marts 2017

Nyhed i eksisterende sortiment.

Blush med ægte Turmalin mineral. Fremhæver kindbene med en naturlig let shimmer effekt, som er nem at tone ud. Et unikt design med en højpigmenteret mat base, der omfavner let perlende shimmer zoner, som giver dig et utal af kombinationsmuligheder.

Lip Liner

Kan købes 1. Mats 2017

Lip Liner er en eksklusiv læbeblyant med intens og holdbar farve fra rene pigmenter.

Teksturen er blød og nem at tegne læberne op med for at definere den perfekte form, og samtidig forhindre læbestiften i at løbe ud. Farverne komplementerer Nilens Jord Matt Lips, flydende læbestift. Lineren skal skrues op og der medfølger en lille spidser i bunden af produktet.

Lipshine

Kan købes 1. Marts 2017

Nyheder i eksisterende sortiment.

Lipshine fra Nilens Jord er et lille vidunder med en fantastisk effekt. Den enestående og plejende effekt er opnået ved at tilsætte mandelolie, som holder på læbernes naturlige fugthed og blødhed. Indeholder plejende E-vitamin. De to nye farver hedder Dark Rose og Plum Red.

Eye Shadow Palette

Kan købes 1. Marts 2017

For første gang i fast sortiment: 4 sofistikerede øjenskyggepaletter.

Hver palette indeholder fem nøje udvalgte mineralbaserede øjenskygger i smukke farvenuancer, som alle er must haves i enhver hvindes makeuppung.

Hver palette indeholder et velvalgt spektrum af matte dybere farvetoner og lysere shimmereffekt, der let kan blendes og tones i én uendelighed med et smukt resultat. Takket være den tætte farvepigmentering bestemmer du, om du vil skabe et let og naturligt look, eller om det i stedet skal være intenst og effektfuldt.

Formuleringen er beriget med ædelsten og indeholder mineraler, der giver en blød og behagelig følelse på huden. Duo-applikator medfølger.

Brown Volume mascara

Kan købes 1. Marts 2017

Brown Volume Mascara skaber volume og tilfører en smuk, naturlig mørk brun farve til vipperne.

Den cremede formel er nem at arbejde med og smitter ikke af. Børsten er udviklet til at opbygge og definere vipperne til et smukt intenst look.

Lash Definition Mascara

Kan købes 1. Marts 2017

Lash Definition Mascara skaber lange, voluminøse og kurvede vipper.

Indeholder aktive ingredienser, der giver langtidsholdbar volumen, så looket bevares hele dagen, uden at produktet drysser. Dobbeltaktiverne fremmer vippernes vækst og reparerer beskadigede vipper. Indeholder plejende E-vitamin, D-panthenol og jojobaolie. Konisk vippebørste.

MATT LIPS

Kan købes 1. marts 2017

En serie af matte læbestifte med en langtidsholdbar formulering.​

Luksuriøse rene pigmenter kombineret med naturligt hvidt ler giver et mat farve boost til dit look. Læbestiftens bløde applikator glider let hen over læberne og efterlader et ensartet fløjlsblødt resultat. Den cremede konsistens tørrer hurtigt uden at udtørre læberne. Matt Lips føles så let på læberne at du næsten glemmer du har den på.  

Holdbarhed: 6 – 7 timer

Nail Polish

Kan købes 1. Marts 2017

Neglelak fra Nilens Jord fås i de mest aktuelle farver og er udviklet med henblik på maksimal holdbarhed og dækkeevne.

Det bedste resultat opnås ved at påføre den i tynde lag. Ryst flasken før brug. Nilens Jords tre nye SS17 farver:

Sunset: Pastel sommer-koral farve med let perlemorseffekt. Perfekt til det lette og uformelle sommerlook.

Milky Rose: Med sin helt fine og sarte baby-lyserøde farve, er Milky Rose en obligatorisk must have i enhver kvindes neglelak sommerkollektion.

Nude: En elegant, svag kold sandfarve, som giver dine negle en neutralt underspillet men distingveret farve. 

Top Base Coat: Udover de tre nye farver, lanceres en Top Base coat også. Neglelakken er et 2-i-1 produkt der kan bruges som base coat under neglelak, top coat over neglelak eller begge dele. Forlænger holdbarheden samt styrker og beskytter neglelakken. Beskytter mod misfarvninger fra neglelakken og giver smukt shine til neglene.

Alle neglelakker fra Nilens Jord er 5 free, hvilket vil sige at vores produkter ikke indeholder: Parabener, Formaldehyd, Formaldehyd-resins, Toulene, Camphor.